BÖLÖNI   FARKAS   SÁNDOR   SZAKKOLLÉGIUM
Sapientia, EMTE, Csíkszereda
 
Esettanulmányi verseny
 

A Csíkszeredai Esettanulmány Verseny megújul és a XV. versenyünk egy ONLINE verseny lesz! 

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karán működő Bölöni Farkas Sándor Szakkollégium 2002 óta minden évben megrendezi a nemzetközi Csíkszeredai Nyílt Esettanulmány Versenyt, amelyet idén a technika vívmányainak köszönhetően online versenyként hirdet meg.

Az idei, tizenötödik versenyünkre április 7 – 28 között kerül sor, amelyre minden magyar felsőoktatási intézmény hallgatóit szeretettel várjuk határon innen és túl.

Az online esettanulmány verseny két fordulóból fog állni, az első fordulóban egy rövid esettanulmányt kell megoldani, a megoldásról kell készíteni egy prezentációt, amelyet el kell küldeni a bfs@szakkollegium.ro címre. Ezt egy szakmai zsűri értékeli ki, amelyek alapján kialakul egy rangsor. Ezek alapján kerülnek ki a döntős csapatok. Várhatóan alapképzéses és mesteris kategóriában is 12-12 csapatot áll módunkban döntőbe juttatni. A döntőbe jutott csapatok kapnak egy újabb esettanulmányt, amelynek prezentációját videóra veszik, és feltöltik a youtube-ra, majd a linket és a prezentációt is elküldik a bfs@szakkollegium.ro címre.

Jelentkezés, résztvevők

Két szekciót hirdetünk:  

  • Alapképzésből érkező csapatok számára
  • Mesterképzésben résztvevő csapatok számára

Mindkét szekcióra 4 fős csapatok jelentkezhetnek. A megoldások értékelése és a díjazás külön szekciókban történik, viszont a csapatok ugyanazon eseten dolgoznak.

Jelentkezni a http://szakkollegium.ro/esetverseny/jelentkezes.php oldalon található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2016. április 7.

Zanzásítva:

  1. Jelentkeztek a versenyre április 7-ig.
  2. Kaptok egy esettanulmányt.
  3. Bekülditek a megoldásotokat tartalmazó prezentációt április 11-én reggel 9 óráig.
  4. A döntőbe jutó csapatok kapnak még egy esetet.
  5. Bekülditek a videóra vett prezentációtokat (mellékelve a prezentáció anyagát is) április 19-e délig!
  6. Megválaszoljátok a zsűri esetleges kérdéseit április 26-ig.
  7. Április 29-ig kell izguljatok, akkor derül ki, kik a verseny nyertesei. 
Támogatók
Fotógaléria
 
 
Kezdőlap     |     Jelentkezési lap     |     Szabályzat     |     Program     |     Galéria     |     Előző versenyek     |     Kapcsolat
Copyright 2011 ©