BÖLÖNI   FARKAS   SÁNDOR   SZAKKOLLÉGIUM
Sapientia, EMTE, Csíkszereda
 
Szabályzat
 

A XV. Csíkszeredai Nyílt Esettanulmány Verseny szabályzata

A versenyről

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karán működő Bölöni Farkas Sándor Szakkollégium 2016. április 7-29. között szervezi meg a XV. Csíkszeredai Nyílt Esettanulmány Versenyt, első alkalommal online.

Jelentkezési határidő: 2016. április 7.

Április 7- 11. között – Első forduló

Az első fordulós esettanulmány megoldásának kidolgozására április 7-11. között kerül sor. Az első határidőre minden csapat elküldi a PowerPointban készített prezentációt. A prezentáció alapján egy szakmai zsűri eldönti, hogy mely csapatok vehetnek részt a döntőben.

 Április 15 - 26. között - Döntő

A döntős esettanulmány megoldásának kidolgozására április 15 - 19. között kerül sor. Ekkor minden csapat elküldi a PowerPointban készített prezentációt, valamint egy videófelvételt a bemutatásról és az egyoldalas vezetői összefoglalót (12-es betűméret, szimpla sorköz). A döntőbe jutott 12 csapatot (kategóriánként) két csoportba sorsoljuk, és mindkét csoport 3 legjobb csapatának tehet fel kérdéseket a zsűri. A megoldás és a kérdésre adott válaszok alapján a továbbjutó 6 csapat közül egy újabb zsűri választja ki a nyertest.

Megoldások elküldése

 Az első fordulóban a megoldások elküldésének határideje április 9. 09:00.

 A döntős megoldások, bemutatók elküldésének határideje április 19. 12:00.

A prezentációt a csapatok az alkalomhoz illő öltözetben tartják.

Minden csapatnak 18 perc áll rendelkezésére a megoldási javaslatok bemutatására.

Támogatók
Fotógaléria
 
 
Kezdőlap     |     Jelentkezési lap     |     Szabályzat     |     Program     |     Galéria     |     Előző versenyek     |     Kapcsolat
Copyright 2011 ©